3D holographic fan

Holografische LED fan oplossingen zijn bijzonder geschikt om binnen een opvallende 3D en 2D weergave mogelijk te maken.
Alle binnenlocaties, zoals ontvangsthallen en wachtruimtes binnen bijvoorbeeld winkels (MKB), ziekenhuizen en kantoren zijn uitermate geschikt om via de LED fan je boodschap te verspreiden.

Door de roterende werking van de LED strips is het mogelijk, met een minimum van precies geplaatste LED’s, alle vormen van content te projecten en zo jouw informatie onder de aandacht te brengen. Dit alles met een minimaal verbruik (milieu vriendelijk).

Bevestiging van dit lichtgewicht is bijzonder eenvoudig. Dit kan zijn vrij hangend of aan de muur, maar ook in andere gewenste opstellingen.
Door gebruik te maken van meerdere LED fans (in een bepaalde opstelling ten opzichte van elkaar in master/slave functie) zijn met enige overlap verschillende schermmaten en vormen samen te stellen, waarbij muren creatief gevuld kunnen worden. De hoge maten van transparantie maakt van deze LED oplossing een genot om naar te kijken en trekt veel aandacht.

De LED fan is een plug & play oplossing. Deze wordt standaard geleverd met een omvormer, afstandsbediening en is daarnaast te bedienen via een applicatie voor tablet, smartphone, laptop en computer en gemakkelijk via WiFi te beheren. De holografische LED fan is op dit moment alleen geschikt voor binnengebruik.

 

 

design by todo creative ©