Motion detection

Creëer interactie met je klanten

Verander elke Digital Signage-installatie in een rijke interactieve ervaring. Onze oplossingen bieden de flexibiliteit om unieke ervaringen te creëren, overal waar Digital Signage wordt toegepast.

Onze oplossingen werken met sensoren die registreren welke handelingen er uitgevoerd worden en laat daarna de corresponderende content op het scherm zien. Op deze manier kan je je klant een nieuwe en interessante winkelervaring bieden.

Presence/Motion detection
Wanneer er iemand dichtbij een sensor komt wordt de content getriggered die bij de afstand hoort die in gesteld is op de sensor. De sensor kan ingesteld worden op bijvoorbeeld 3m afstand, 2m afstand en 1m afstand. Wanneer iemand zich bijv op 3m afstand bevindt kan je de aandacht trekken door wat bijbehorend led lampen te laten knipperen. Wanneer de aandacht getrokken is en de klant komt op 2m afstand dan kan je content op het scherm tonen waardoor de interesse verder gewekt wordt en is ie dan op 1m afstand dan zorg je ervoor dat de klant jouw product gaat kopen door pakkende content te laten zien aan de klant.

Heb je interesse of wil je meer informatie over dit product? Laat je dan terugbellen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam