Narrowcasting artikelen

Wand displays: aandacht trekkers

Wand displays: aandacht trekkers

Wand displays zijn uitermate geschikt voor talloze toepassingen in de grote en kleine retail. Voor aan de muur maar ook als losstaand informatie display zijn deze stijlvolle schermen een opvallende verschijning.

Android Advertisement displays
Onze Android informatie displays zijn inzetbaar voor een breed scala aan toepassingen. Dankzij de vele formaten en het moderne design van de displays zijn ze daardoor geschikt voor elke (binnen) ruimte. Leverbaar wand display van 19 inch tot en met 98 inch.

wand displays digital media display

Muurbevestiging
Elk advertisment display wordt geleverd met een muurbeugel om ervoor te zorgen dat u een complete digital signage oplossing in de doos hebt. Elk scherm wordt geleverd met een slanke bevestiging, zodat u uw scherm zowel liggend als staand kunt installeren. De houder biedt een veilige en fraaie afwerking aan de muur.

Power Timer
Dankzij de power timer kunt u dagelijkse of wekelijkse aan- en uitschakel tijden aan uw scherm toewijzen. Hierdoor kunt u zelf bepalen wanneer het display aan en uit gaat en bent. Hierdoor bent u milieu bewuster bezig en bespaart u energie.

Ontworpen voor openbare ruimtes
De Android informatie displays zijn uitgerust met een LCD-scherm van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen ze 24 uur per dag en 7 dagen per week continu worden gebruikt. Ze kunnen worden gebruikt in zowel de liggende als de staande positie.

Spiegel displays
Spiegels met touch functionaliteit zijn erg interessant voor de retail. Samen met een slimme sensor, die artikellen kan registreren en naast de verschillende kleuren en maten ook de voorraad weergeeft, heb je een uniek multifunctioneel product in huis. Naast de “normale” spiegel displays werken wij samen met een bedrijf welke digital spiegels op maat maakt van top kwaliteit.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Related Posts