Het gemotiveerd en geïnformeerd houden van personeel is een van de grootste uitdagingen voor het bedrijfsleven, ongeacht de branche. Digital Signage biedt u een dynamisch communicatiemiddel om een ​​bedrijf te verenigen.

Wanneer u denkt aan Digital Signage, zijn bedrijfskantoren niet de eerste omgeving die de meeste mensen zich kunnen voorstellen, maar het kan vele doelen dienen wanneer het wordt gebruikt in zakelijke omgevingen. Ondoeltreffende interne communicatie is een groot probleem waar veel bedrijven mee te maken hebben. Door personeel up-to-date te houden met een Digital Signage-display met nieuws voelen zij zich verbonden met het bedrijf. Het hoeft niet alleen bedrijfsstatistieken te zijn die zijn gepost, u kunt een scherm gebruiken om specifieke prestaties weer te geven, om reclame te maken voor zakelijke / sociale evenementen en zelfs om berichten over het stimuleren van moraliteit te posten. Als ze effectief worden gebruikt, kunnen organisaties ook signage-technologie gebruiken om een ​​productievere werkcultuur aan te moedigen door het moreel van het personeel te stimuleren en op zijn beurt de kwaliteit van het werk dat ze verrichten te verhogen.

De toekomst van zakelijke bijeenkomsten gaat over samenwerken en het delen van ideeën. Met zoveel zakelijk werk nu gedaan op smartphones en computers, kan het effectief delen van bestanden moeilijk zijn; daar komen onze interactieve aanraakschermen van pas. Dit soort revolutionaire displays zijn ontworpen om samen te werken en te delen en zal een essentieel hulpmiddel zijn voor productieve vergaderingen.

Verras bezoekers naar uw kantoor met Digital Android Advertising Display. Het installeren van vrijstaande digitale posters of videomuren in uw kantoorlobby is een perfecte gelegenheid om uw bedrijfsboodschap te sturen en te communiceren met afbeeldingen en video’s. Onze 10 “POS-reclamedisplays kunnen ook worden gebruikt als een ruimtesignaleringssysteem; bezoekers en collega’s op elk moment laten weten wat er in elke kamer gebeurt.

Neem contact met ons op dan bespreken wij de Digital Signage (Narrowcasting) oplossing die u voordeel gaat opleveren.

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©