Digital Signage kan helpen een leuke sfeer te creëren in een sportschool, waardoor het een plek wordt waar mensen willen trainen.

Digital Signage Displays zijn in staat om bezoekers van een sportschool te vermaken en te informeren wanneer ze aan het sporten zijn. Sporters kijken uit naar alles wat ze kunnen doen tijdens hun training; Digital Signage werkt geweldig in deze omgeving, omdat u al een vast publiek hebt. Van lesroosters tot gezondheidstips: je hebt de doelmarkt recht voor je om relevant fitness- en promotiemateriaal te presenteren.

Heldere en kleurrijke beelden zullen zeker opvallen in een luidruchtige sportschool vol met fysieke activiteit en u kunt op elk scherm afstemmen op specifieke delen van de sportschool. De receptie van elke sportschool is een uitstekende positie voor Digital Signage. In dit gebied kun je bezoekers informeren over lessen/tijden en deze schermen gebruiken om andere delen van de sportschool, zoals café/lunch mogelijkheden en spabehandelingen te promoten.

In de sportschool zelf in ruimtes met veel statische cardio-apparaten zoals loopbanden en hometrainers, kunt u onze Android Network Media Player met Live Input gebruiken om live tv-opnames weer te geven, omringd door sportschool gerelateerde inhoud. Voor degenen die aan het sporten zijn, zullen de beelden een welkome afleiding zijn. Voor diegenen die meer functionele training volgen, kun je trainingsdemonstratie video’s posten om mensen met hun vorm te helpen en ze zelfs te inspireren met nieuwe oefeningen. In het gebied met gewichten kunt u veiligheidsvoorschriften voor sportscholen, grotere fitnessruimtes en sportzalen weergeven; Video walls zijn geweldige aandachtstrekkers om inhoud weer te geven tijdens lessen en andere evenementen.

Neem contact met ons op dan bespreken wij de Digital Signage (Narrowcasting) oplossing die u voordeel gaat opleveren.

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©