Digital Signage is een zeer effectief communicatiemiddel voor ziekenhuizen en zorginstellingen dat real-time updates biedt.

Digital Signage-displays veranderen de manier waarop zorginstellingen communiceren met personeel en patiënten. Of ze nu worden gebruikt voor bewegwijzering of voor het weergeven van informatie over de gezondheidszorg, digitale weergaven bieden ziekenhuizen een kans om deel te nemen, te communiceren en uiteindelijk de hele medische ervaring voor een patiënt te verbeteren. Digital Signage kan op verschillende locaties in een ziekenhuis of zorginstelling worden getoond, waaronder lobby’s, gangen, parkeergarages, kantines en wachtruimtes.

Het installeren van een Android-advertentie-display in een wachtkamer kan de waargenomen wachttijden voor afspraken verminderen, waardoor de stress en angst die sommige patiënten kunnen voelen, verminderen. Digital Signage-schermen kunnen een vorm van entertainment of ontspanning bieden aan patiënten of bezoekers. Zie uw Digital Signage als een modern en dynamisch billboard, dat wordt gebruikt om vitaal gezondheidsadvies en openbare berichten op een georganiseerde en dynamische manier weer te geven. Het bijwerken van het scherm kan niet eenvoudiger met de eenvoudige USB-updatemethode die door elk personeelslid kan worden uitgevoerd, ongeacht hun niveau van IT-kennis. Van het integreren van een live tv of social media-feed tot het delen van berichten, nieuws en evenementen. Dit soort informatie kan worden gericht op het verbeteren van de algehele ervaring in een wachtkamer.

Wayfinding is een groot probleem voor de gezondheidszorg. In de meeste situaties is het belangrijk dat artsen, verpleegkundigen en patiënten zo snel mogelijk van punt A naar punt B kunnen navigeren. Ziekenhuizen kunnen soms aanvoelen als een doolhof, zelfs voor degenen die daar werken. Daarom wordt Digital Signage van goede kwaliteit essentieel. Interactieve displays zoals PCAP-aanraakschermen met Dual OS in combinatie met onze Touch CMS-software kunnen helpen om gebruikers naar hun exacte bestemming te leiden. Digital Signage is een zeer effectief communicatiemiddel voor ziekenhuizen en zorginstellingen, dat real-time updates biedt, muren met rommelige posters voorkomt, afdrukkosten bespaart en uw papierverspilling vermindert.

Neem contact met ons op dan bespreken wij de Digital Signage (Narrowcasting) oplossing die u voordeel gaat opleveren.

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©