Met vele soorten winkels beschikbaar in hetzelfde gebouw als transport, is Digital Signage een logische stap om elkaar te promoten.

De transportsector was een van de eerste industrieën waar Digital Signage echt van start ging. Met een groot aantal passagiers die allemaal op zoek zijn naar informatie, zijn Digital Signage-schermen nu een must om reizigers te informeren. Van busstations tot treinstations tot luchthavens, realtime-informatie is essentieel om de passagiersstroom te begeleiden en te bevorderen.

Door reizigers de meest actuele informatie te bieden, arriveren ze snel op hun eindbestemming. Het tonen van de aankomst / vertrek is de beste manier om passagiers te informeren waar en wanneer ze zouden moeten zijn voor hun reis of vlucht. Uiteraard kunnen ook vertragingen, noodgevallen en annuleringen voorkomen. Met real-time updates kan nieuws en informatie over deze wijzigingen overal en snel worden verspreid, zodat klanten op de hoogte kunnen worden gehouden. Digital Signage is ook een goede oplossing om reizigers te informeren over bijvoorbeeld dichtstbijzijnde hotels of douane regels, zoals wat mag wel en niet meegenomen worden op een vlucht.

Digital Signage is er om de ervaring voor degenen die op reis zijn te optimaliseren, maar het kan ook helpen bij het genereren van inkomsten voor transportknooppunten zelf, bijvoorbeeld met een vrijstaand buitenreclame-display kunt u veel meer advertentieruimte verkopen als u deze in gebieden plaatst met veel bezoekers vergeleken met signage met statische afdrukken (posters). Met vele soorten winkels beschikbaar in hetzelfde gebouw als transport, is Digital Signage een logische stap om elkaar te promoten. De reclamemogelijkheden zijn onbeperkt binnen omgevingen als deze.

De verdere ontwikkeling binnen transport ohgv Digital Signage is om te komen naar een meer geautomatiseerd systeem. Hiervoor zijn aanraakschermen vereist om dit te vergemakkelijken. Met zelfbedieningsautomaten en self-service worden incheckkiosken een must-have in elke transportomgeving. Alleen de beste touchscreens van commerciële kwaliteit die PCAP of infrarood gebruiken, zijn geschikt in omgevingen als deze.

Neem contact met ons op dan bespreken wij de Digital Signage (Narrowcasting) oplossing die u voordeel gaat opleveren.

 

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©