Desk Booking software : GoBright Work

GoBright Work flexibele desk booking software

GoBright Work is een compleet desk booking software pakket met optionele toevoegingen zoals unieke hardware, Mapping, bureausensoren (NFC sticker) en Locker-integratie.

Breng flexibel werken naar een hoger niveau met desk booking. Bekijk de bezettingsstatus van werkplekken en reserveer je bureau binnen enkele seconden. Gebruik de slimme app of online portal om altijd en overal een boeking te maken. Check in / uit bij je bureau en stel vooraf je persoonlijke voorkeuren in.

Voordelen en mogelijkheden GoBright Work:

  • Reserveer een bureau online, of via een app, zodat je zeker bent van een plek om te werken. Nooit meer eindeloos zoeken naar een bureau. Wees verzekerd van een bureau dat past bij jouw wensen.
  • Zoek een collega en boek een werkplek bij je in de buurt
  • Controleer de status van een bureau als je het kantoor binnenkomt met Mapping, Connect en Glow

Connect is een uniek stukje hardware dat GoBright zelf heeft ontwikkeld, dat op elk bureau kan worden ingebouwd. Met de Connect heb je controle over je bureau en creëer je je eigen persoonlijke ruimte.
Glow is een lichtje dat de bezettingsstatus aangeeft. Plaats hem op uw beeldscherm of scheidingswand. LED licht past zich aan bij de Connect kleuren.

Desk booking software
GoBright GLOW

Dankzij geavanceerd desk management kan een bureau op één dag door meerdere collega’s bezet zijn.

Efficiënt beheer van je kantoorruimte

Beheer je kantoorruimte efficiënt en stel facility managers in staat om de juiste interpretaties te maken van het gebruik. Covid-19 heeft de kijk op hygiëne, schoonmaakbeleid en gezondheid volledig veranderd. We beseffen allemaal hoe belangrijk het is om te zorgen voor een goede hygiëne, ook op kantoor.
Daarom is de kleur paars toegevoegd aan het GoBright kleurenschema. Paars geeft aan dat een bureau moet worden schoongemaakt, voordat een andere collega het gebruikt.
Als je uitcheckt bij een bureau, zal zowel de Connect & Glow paars kleuren, als het bureau zelf bij Mapping wordt dit ook weer gegeven. Andere collega’s weten dan dat ze dit bureau op dit moment niet kunnen gebruiken.

Facility Management ziet letterlijk welke bureaus schoongemaakt moeten worden. Alleen geautoriseerde personen mogen de tafel (na schoonmaak) weer op groen zetten.

Het is schaalbaar en op maat gemaakt voor elk bedrijf. Wil je het volledige pakket, of slechts een paar elementen? Samen vinden we de juiste antwoorden.

Wil je meer informatie? Download de brochure of laat je dan terugbellen!

Wil je meer informatie? Lees dan verder op de website van GoBright of laat je terugbellen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Bekijk ook onze andere GoBright oplossingen zoals GoBright Roombooking, GoBright Visit, en GoBright Wayfinding