NoviSign Narrowcasting software

Novisign narrowcasting software is zeer uitgebreide Cloud-based software, overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.


Je hebt geen IT-achtergrond nodig om ermee te kunnen werken. Het is een alles in één pakket om je narrowcasting campagnes te maken en te beheren, hierdoor bespaar je dus nog meer tijd en geld. Gebruik de narrowcasting software van NoviSign om boeiende, live en dynamische content met veel media te ontwerpen waardoor je meer aandacht trekt en zo meer potentiële klanten bereikt.

Waarom Novisign:

  • NoviSign werkt op Windows-, Android- en Chrome OS-apparaten.
  • 20+ kant en klare widgets die je op elke plek van je template(sjabloon) kan zetten. Je kunt kiezen uit aanpasbare templates, zodat ze precies de functies bevatten die je nodig hebt.
  • Een uitgebreide planning module waarmee je afspeellijsten en schema’s in kan stellen. Voeg vervaldatums toe en plan content vooraf in.
  • Bewaak je volledige netwerk van schermen en spelers met behulp van het online dashboard.
    Maak rapporten per dag, week, maand of een andere gedefinieerde reeks datums met het totale aantal mediablootstellingen, de totale afspeeltijd en het mediatype (video of afbeelding)
  • Geen serverbeheer, geen ingewikkelde software-installatie, geen IT-hoofdpijn en bereikbaar overal ter wereld omdat alles in de cloud staat.
  • Het aanmeldingsproces is eenvoudig en spreekt voor zich. Eenmaal aangemeld, kan je beginnen met het creëren en beheren van je digital signage content.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam