Narrowcasting artikelen

DMD installeert bij Fitness365

DMD installeert bij Fitness365

Fitness365 wil haar klanten beter entertainen en informeren tijdens het sporten in hun vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen.

Via onze website ontvingen wij een bericht om eens te komen praten met de eigenaar van Fitness365. Na een aantal gesprekken en een bezoek bij een grote AV beurs hebben wij hen een aantal dingen geadviseerd en een plan van aanpak gemaakt voor het installatietraject.

Entertainment aan de bar – Amsterdam

Een van de wensen was het moderniseren van de bar in Amsterdam en Hooglanderveen. Zo moesten er een aantal schermen ingebouwd worden in de nieuwe bar. In Amsterdam waren dit er 5 stuks. 3 televisie en 2 narrowcasting schermen. Om een uniformiteit in de bar te hebben met dezefde schermen hebben we voor LG schermen gekozen met 2 narrowcasting players van BenQ voor de narrowcasting schermen. Deze narrowcasting schermen worden aangestuurd van het Content Management System van BenQ, namelijk X-Sign. Met X-Sign van BenQ maak je gemakkelijk content aan en verspreid je die snel naar de juiste schermen.

Na een dag lekker doorwerken hebben we het onderstaande resultaat voor de bar opgeleverd.

narrowcasting fitness365

Entertainment in de fitness – Amsterdam

Naast de schermen boven de bar wilde Fitness365 ook de sporters in het krachthonk entertainen en informeren op dezelfde wijze als bij de bar. Hiervoor hebben we dezelfde LG schermen en BenQ players gebruikt, alleen moesten deze op 4m hoogte geinstalleerd worden aan de kabelgoot die door het hele pand loopt. Met een beetje extra mankracht en een hoge steiger hebben we deze schermen in 2 dagen geinstalleerd. Het resultaat is 2 televisies en 2 narrowcasting schermen op grote hoogte die zorgen voor afleiding en verstrekken van informatie aan de sporters.

narrowcasting fitness365

Entree scherm – Hooglanderveen

Bij Fitness365 te Hooglanderveen was de wens voor het ophangen van een scherm bij binnenkomst om de sporters voor binnenkomst al te infomeren. Hiervoor hebben we voor een BenQ scherm gekozen, aangestuurd via BenQ X-Sign, we hadden nu eenmaal al BenQ players gebruikt in Amsterdam, met ingebouwde player. Deze hebben we in portrait mode opgehangen aan een pilaar bij de entree. Zie onder het resultaat.

narrowcasting Fitness365

Informatievoorziening ontvangst balie / bar – Hooglanderveen

Naast het entree scherm hebben we ook twee 49 inch schermen opgehangen bij de bar. Ook deze schermen zijn van BenQ met een ingebouwde player. Deze schermen zijn netjes met een eenvoudige wandbeugel opgehangen waarna Fitness365 hun content kon gaan plaatsen. Resultaat zie onder.

Narrowcasting fitness365

Twee informatie schermen in de fitness

Om ook de sporters in de fitness zelf te kunnen informeren en entertainen zijn er ook twee BenQ schermen opgehangen in de fitness. Lekker hoog zodat ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Meer informatie?

Heb je ook een sportschool of een ander bedrijf waar je narrowcasting wil gaan toepassen maar je hebt hier advies voor nodig? Laat je dan door ons terugbellen via het onderstaande formulier. Wij bellen je daarna zo spoedig mogelijk terug.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Related Posts