Narrowcasting artikelen

DMD installeert bij VU Amsterdam (1)

DMD installeert bij VU Amsterdam (1)

De VU te Amsterdam kwam bij ons voor een groot project voor hun nieuwe universiteitsgebouw. In deze post concentreren wij ons alleen op de mobiele ViewSonic schermen, in de andere posts meer over de narrowcasting bij de VU te Amsterdam.

Mobiele oplossing ViewSonic

Tijdens de gesprekken met de VU kwam naar voren dat men voor een aantal schermen flexibel wil zijn voor wat betreft de plaatsing. Alles moet zo simpel mogelijk worden zodat men er zo weinig mogelijk werk aan heeft. Verder wilden ze bij events deze schermen ook kunnen inzetten.

We hebben hierin 2 oplossingen geboden, 2 portrait schermen van ViewSonic waar we wielen onder hebben geplaatst. Deze ViewSonic zijn niet alleen flexibel inzetbaar, maar zien er ook nog eens super strak uit. We hebben gezorgd dat alles plug&play is waardoor men alleen het scherm hoeft te verplaatsen naar een plek met stopcontact. Aanzetten en draaien.

Naast de 2 portrait schermen hebben we ook 4 schermen van LG op een mobiele voet gezet. Deze schermen werden allen ingezet als tijdelijke kassa en informatiepunt voor de cinema’s in het gebouw. Deze schermen zijn later verplaatst naar het vaste kassa punt. Alle schermen worden aangestuurd door het GoBright View cms systeem. De medewerkers van de VU hebben hiervoor een training gekregen waarna zij gemakkelijk zelf content kunnen plaatsen.

Wil je ook zo een verrijdbaar scherm? Laat je dan terugbellen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Related Posts