Hangende dubbelzijdige etalage displays.

Deze innovatieve displays zijn perfect voor etalages dankzij de helderheid van 700 cd / m2 aan de ene kant en 450 cd / m2 aan de andere kant.
Met een stijlvolle witte behuizing, een superslank ontwerp en geïntegreerde plafondmontage onderscheidt dit alles-in-één product zich van de rest.

Trek de aandacht van toeschouwers met het naar buiten gerichte, in zonlicht leesbare scherm. Zodra uw klanten zich in het gebouw bevinden, kunt u het naar binnen gerichte display gebruiken om uw boodschap verder te versterken.

Ultrabestendig tegen zwart worden
Bij direct zonlicht zullen de meeste LCD-panelen oververhit raken en het zwart worden op het paneel, we gebruiken een speciaal paneel met ultrahoge helderheid dat bestand is tegen oppervlaktetemperaturen tot 110 ° C zonder dat er zwart wordt waardoor dit de nummer één keuze is voor Digital Signage in etalages.

 

 

Geïntegreerde plafondmontage
Het scherm wordt geleverd met een geïntegreerde oplossing voor draadhangmontage, dus er is geen extra plafondmontage vereist. U kunt zelfs lelijke stroom- en gegevenskabels verbergen in de meegeleverde afdekbuizen. Intern kastje.

Super slank ontwerp
Hoewel deze schermen twee afzonderlijke schermen hebben, hebben ze een profielverdunner dan de meeste enkelzijdige schermen. Ze hebben een opmerkelijke diepte van slechts 23 mm, wat zorgt voor stijlvolle en moderne etalages.

 

design by todo creative ©