GoBright Meet : Room Control

GoBright is een gebruiksvriendelijk, cloud-based platform voor Room Control, Desk & Visitor Management en Digital Signage oplossingen. één platform voor meerdere oplossingen.

GoBright Meet Room Control

Features:

  • Wanneer uw vergadering begint, kunt u de basisfuncties van uw AV-apparatuur bedienen. Zet het tv-scherm aan, selecteer verschillende ingangsbronnen en pas het geluidsvolume van je speakers aan.
  • Ontbreekt er iets in de kamer, of heb je problemen met de apparatuur? Meld de storing dan eenvoudig via het Bedieningsscherm en de facility manager of ICT-manager krijgt automatisch een melding dat er iets aan de hand is. Afhankelijk van het probleem kan hij u direct helpen of het probleem verhelpen zodra de ruimte weer vrijkomt.
  • Op het scherm ziet u hoe lang uw vergadering duurt. Zo voorkom je dat je tijd te kort komt. En stel dat u meer tijd nodig heeft, controleer dan gewoon of er een vergadering na de uwe is gepland. Zo niet, verleng dan uw vergadering met een paar klikken.
  • Uiteraard is het Bedieningsscherm in de vergaderruimte verbonden met het Room Panel aan de buitenzijde van de vergaderruimte. En beide zijn verbonden met de cloud-based portal, de app, mapping etc. Dus elke wijziging en elke boeking die je maakt is overal zichtbaar.

Wil je meer info? Download hieronder de brochure, lees verder op de GoBright website of laat je terugbellen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam