Making the availability of meetingrooms visible!

Controleer de beschikbaarheid van uw (vergader)ruimte in één oogopslag. GoBright Meet helpt u om uw vergaderruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken.

 

Room Management
GoBright Room Booking is een cloud oplossing en helpt u om uw vergaderruimtes zo effectief mogelijk te gebruiken. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke online portal laat in één oogopslag alle functies voor Room Booking zien. Zo heeft u een overzicht welke ruimtes op welke tijden (nog) beschikbaar zijn en heeft tegelijkertijd de mogelijkheid om een ruimte te reserveren. Het zoeken naar een ruimte, onnodig niet bezette ruimtes, dubbele reserveringen of het onderbreken van vergaderingen horen tot het verleden.

 

GoBright Meet
Het display, geschikt voor montage op glas en muur, geeft real-time de kamer reserveringen weer. De kleuren rood, oranje en groen geven respectievelijk weer of de ruimte bezet, bijna vrij, of beschikbaar is.

 

Integratie
Alle functies voor Room Booking zijn te boeken in het online portaal. Met de integratie met o.a. Outlook, Google en Office 365 worden de kamer reserveringen gelijk in de agenda’s weergeven. Met de Smart App heeft u via mobiel of tablet toegang tot het online portaal voor het zoeken en reserveren van een kamer, onafhankelijk waar u zich bevindt. GoBright Meet biedt de individuele flexwerker de mogelijkheid om fysieke vergaderingen op kantoor flexibel in te plannen zonder te vragen, zoeken naar beschikbare ruimtes.

 

Andere features van GoBright

 

GoBright Wayfinding:

in één overzicht de actuele bezetting van alle (vergader)kamers, maar ook de route waar de kamers zich in het pand bevinden.

 

 

GoBright Room Detection:

een slimme sensor legt alle bewegingen in de ruimtes vast en geen beweging annuleert direct de reservering voor de betreffende ruimte. Onbezette gereserveerde kamers behoren tot het verleden.

 

Catering en Services:

in hetzelfde portaal als Room Booking kunt u aanvullende services als eten, drinken en bijvoorbeeld AV apparatuur opnemen. Deze aanvullende services kunnen bij het reserveren van de ruimte gelijk geselecteerd worden.

Bel mij terug

design by todo creative ©