Digital Media Display is trots te kunnen samenwerken met Hemlock Group BV. Door deze ijzersterke combinatie transformeren wij samen de shopping experience van uw retail store tot een innovatieve store. Van deel projecten tot gehele winkel transformaties en conceptstores. Doordat wij deze nauwe samenwerking hebben, bent u als klant altijd verzekert van een top product.

 

Van winkelinrichting tot interieurbouw

Hemlock Group is een dynamisch, betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in winkelrichting en interieurbouw. Zij bieden een breed dienstenpakket aan en een diversiteit aan eigen faciliteiten, zoals:

  • ontwerp
  • conceptontwikkeling
  • project- en facilitair management
  • engineering
  • productie
  • transport
  • montage en opslagcapaciteit

Door middel van deze diensten kunnen  zij samen met de opdrachtgever een compleet eigen inrichtingspakket-op-maat opstellen.

Winkelinrichting

Creëren, realiseren en faciliteren

Het ontwerp voor een efficiënte, smaakvolle inrichting die past bij uw producten, vraagt dan ook om vakmanschap. Evenals routing, bewegwijzering, meubilair, kleuren materiaal, verlichting. Hemlock Group biedt hierin deskundigheid.

 

Interieurbouw

Vernieuwend in ambachtelijk werk

Jarenlang combineert Hemlock Group ervaring en ‘ouderwets’ vakmanschap met kennis van de nieuwste ontwerpprogramma’s. De zeer ervaren meubelmakers en fijnhoutbewerkers van Hemlock Group beschikken over verregaande materiaalkennis en werken met machines die elke bewerking tot op 24/100e millimeter nauwkeurig uitvoeren. Deze combinatie van de juiste mensen, materialen en machines staat garant voor een hoogwaardig eindproduct dat naadloos aansluit op uw wensen.

 

Seriematige projecten, of juist op maat?

Beide is mogelijk bij Hemlock. Zowel serie- en conceptmatige winkelinrichting als interieurbouwwerk-op-maat! Desgewenst een combinatie van beide binnen uw project.

Doordat

 

URL: HTTPS://WWW.HEMLOCK.NL

 

 

 

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©