NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Etalage displays: haal je klant naar binnen

Etalage displays, je ziet ze steeds vaker in de winkels. Steeds meer ondernemers zien de voordelen. Met digitale displays in de etalage kan je je potentiele klanten overhalen bij jou naar binnen te gaan.

etalage displays

Door digitale displays te gebruiken kan je je statische poster vervangen door dynamische content door middel van het aanbieden van meerdere producten. Deze bewegende content trekt de aandacht van de passerende klanten. De digitale displays die wij gebruiken voor etalage schermen hebben een veel hogere lichtopbrengst dan de displays die voor binnen gebruikte worden. Hierdoor kan je de content op displays ook overdag en in de volle zon gewoon zien.

Zie ook onze dubbelzijdige displays

Wil je meer info? Laat je dan terugbellen of neem contact met ons op.

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.