NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Dubbelzijdige displays : dubbele aandacht

Dubbelzijdige displays : dubbele aandacht

Trek de aandacht van toeschouwers met het naar buiten gerichte, zonlicht leesbare scherm. Zodra uw klanten zich in het gebouw of winkel bevinden, kunt u het naar binnen gerichte display gebruiken om uw boodschap verder te versterken.

Uiterst bestand tegen zwart worden
Bij direct zonlicht zullen de meeste LCD-panelen oververhit raken en zal de verduistering op het paneel optreden, we gebruiken een speciaal paneel met ultrahoge helderheid dat bestand is tegen oppervlaktetemperaturen tot 110 °C zonder dat er een zwartmakend defect optreedt, waardoor dit de nummer één keuze is voor Digital Signage in etalages.

Wil je meer informatie over onze dubbelzijdige displays, laat je dan terugbellen!

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.