NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Touch displays : interactief voor de klant

Touch displays : interactief voor de klant

Touch displays zijn er in verschillende vormen en maten, van POS tot en met Touch Tafel of Free standing displays. In vele groottes verkrijgbaar, voor binnen en voor buiten. Hufterproof en waterdicht!

touch displays

Met de staande informatie display als blikvanger in de lobby van je hotel, entree van je winkel of kapsalon, trek je de aandacht van je klanten. Toon hier je promoties en de omzet gaat gegarandeerd stijgen. Klanten kunnen bijvoorbeeld op interactieve wijze op het scherm tikken om de informatie te vinden die zij zoeken.

Ook kunnen deze displays zorgen voor een verhoogde service aan je klanten.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen of neem contact met ons op!

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.