NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

LG ONE:QUICK Flex

LG ONE:QUICK Flex

One:Quick Flex voor ultieme veelzijdigheid

LG One:Quick Flex is ontworpen voor een breed scala aan scenario’s voor zakelijk gebruik, zoals vergaderingen in kleine groepen, één-op-één discussies en groepspresentaties, maar is ook een uitstekende optie voor ziekenhuizen, scholen en huizen waar mensen werken, leren of op afstand met andere partijen praten. Met een videocamera die een breed gezichtsveld van 88 graden vastlegt, roteert het scherm om zowel in landschaps- als portretmodus te werken en beschikt het over een modus met gesplitste weergave voor eenvoudiger multitasken. Een microfoon en camera, intuïtieve interface, full-touch penondersteuning en whiteboardfunctionaliteit maken het pakket compleet. One:Quick Flex kan op een verplaatsbare standaard worden gemonteerd voor eenvoudig transport tussen de gedeelde vergaderruimte naar het hoekkantoor van de CEO voor een belangrijke videoconferentie.

Wil je meer informatie over LG ONE:QUICK FLEX? Laat je dan door ons terugbellen.

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.