NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Digital Signage

Digital signage betekent eigen digitale handtekening. Een andere benaming hiervoor is narrowcasting en staat voor het digital aanbieden van jouw informatie op een speciaal hiervoor bestemd tv scherm.
Het aanbieden van informatie op digitale schermen kom je steeds vaker tegen. Denk aan onze eigen luchthaven Schiphol waar je al bij binnenkomst wordt getrakteerd op vluchtinformatie. In elke hal vind je deze schermen. Ga je voorbij de douane dan kom je in het belastingvrije winkelgebied waar je in vrijwel elke shop een of meerdere schermen ziet hangen of staan met daarop de aanbiedingen die zij op dat moment hebben. Verder zie je tegenwoordig steeds meer informatie schermen hangen in de supermarkten en grote winkelketens, maar ook in de kleinere winkels zoals snackbars, pizzeria’s en grillrooms. Deze bedrijven gebruiken Digital Signage voor maar 1 doel en dat is het overhalen van de klant om een aankoop te doen.

Digital Signage trekt meer aandacht. Bewegende beelden zeggen meer dan een statisch plaatje!
Digital Signage is ook toepasbaar voor interne communicatie. Informatie geeft het personeel een beter gevoel van betrokkenheid.

Digital Signage voorbeeld: Retail

Digital Signage is niet meer weg te denken en wordt steeds vaker ingezet om klanten te stimuleren om een aankoop te doen. Voor winkels in het een heel mooie manier om allerlei product informatie te tonen aan de klanten. Maar ook acties en aanbiedingen kunnen op deze manier flexibel en snel getoond worden.
Het gebruik van Digital Signage geeft de ondernemer ook de mogelijkheid zijn eigen branding meer zichtbaar te geven. Ook de klantervaring kan sterk verbetert worden door goed vormgegeven content/presentatie of door het aanbieden van interactiviteit tussen klant en beeldscherm waar klanten zelf informatie van producten op verschillende manieren kunnen vinden. Op deze manier kunnen winkeliers vrij simpel hun omzet verhogen.  

De 7 voordelen van digital signage 

  • Digital Signage is tijdbesparend
  • Digital Signage is makkelijk
  • Digital Signage is betaalbaar
  • Digital Signage trekt meer aandacht
  • Digital Signage is flexibel
  • Digital Signage is ook toepasbaar voor interne communicatie
  • Digital Signage draagt bij aan verhoogde veiligheid

Vormen van Digital Signage

Accu displays


43 inch outdoor enkelzijdig

Het 43inch digitale outdoor stoepbord of a-board op accu geeft je talloze nieuwe toepasbaarheden. Mobiliteit Read more

Binnen displays


Menu bord display : producten in de spotlights

Wie kent ze niet, de menu bord displays in de verschillende horeca bedrijven. Digitale borden Read more

Buiten displays