NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Corporate digital signage

Het gemotiveerd en geïnformeerd houden van personeel is een van de grootste uitdagingen voor het bedrijfsleven, ongeacht de branche. Digital Signage biedt u een dynamisch communicatiemiddel om een ​​bedrijf te verenigen.

Wanneer u denkt aan Digital Signage, zijn bedrijfskantoren niet de eerste omgeving die de meeste mensen zich kunnen voorstellen, maar het kan vele doelen dienen wanneer het wordt gebruikt in zakelijke omgevingen. Ondoeltreffende interne communicatie is een groot probleem waar veel bedrijven mee te maken hebben. Door personeel up-to-date te houden met een Digital Signage-display met nieuws voelen zij zich verbonden met het bedrijf. Het hoeft niet alleen bedrijfsstatistieken te zijn die zijn gepost, u kunt een scherm gebruiken om specifieke prestaties weer te geven, om reclame te maken voor zakelijke / sociale evenementen en zelfs om berichten over het stimuleren van moraliteit te posten. Als ze effectief worden gebruikt, kunnen organisaties ook signage-technologie gebruiken om een ​​productievere werkcultuur aan te moedigen door het moreel van het personeel te stimuleren en op zijn beurt de kwaliteit van het werk dat ze verrichten te verhogen.

De toekomst van zakelijke bijeenkomsten gaat over samenwerken en het delen van ideeën. Met zoveel zakelijk werk nu gedaan op smartphones en computers, kan het effectief delen van bestanden moeilijk zijn; daar komen onze interactieve aanraakschermen van pas. Dit soort revolutionaire displays zijn ontworpen om samen te werken en te delen en zal een essentieel hulpmiddel zijn voor productieve vergaderingen.

Verras bezoekers in uw kantoor met Digital Signage. Het installeren van vrijstaande digitale posters of video-wall in uw kantoorlobby is een perfecte gelegenheid om uw bedrijfsboodschap te laten zien en te communiceren met afbeeldingen en video’s. Onze informatieschermen kunnen ook worden gebruikt als een ruimtesignaleringssysteem; bezoekers en collega’s op elk moment laten weten wat er in elke kamer gebeurt.

Naast de algemene informatie die u op de schermen kan weergeven is een mooie wayfinding of digitale bewegwijzering ook een grote toegevoegde waarde.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen!

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.

Categories:

wand displays
corporate 6
corporate 4
corporate 3
corporate 2
corporate 1
Digitale bewegwijzering 4
Digitale bewegwijzering 3
Digitale bewegwijzering 2
 
Andere branche oplossingen
 
etalage display
Retail digital signage
Entertainment digital signage
Horeca digital signage