NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Entertainment digital signage

De berichten die via Digital Signage worden verzonden, kunnen niet alleen uw publiek informeren, maar maken deel uit van de algemene ervaring door sfeer van opwinding en plezier te creëren.

Casino’s, bioscopen, dierentuinen, en pretparken zijn slechts enkele van de recreatieve locaties die kunnen profiteren van Digital Signage. Op dergelijke locaties biedt Digital Signage bedrijven de kans om op een nog nooit vertoonbare manier met hun klanten te communiceren. Voorbij zijn de saaie, statische posters die we allemaal kennen. Digital Signage is flexibel en dynamisch. Dit is de nieuwe manier om uw publiek aan te spreken.

In een op entertainment gebaseerde locatie kan Digital Signage worden gebruikt als een effectieve advertentietool. Op uw eigen locatie kunt u diensten en evenementen rechtstreeks naar uw doelgroep promoten. Digital Signage is ook een geweldige manier om terugkerende klanten op de hoogte te houden van acties en promoties die ze anders misschien mislopen. Voor grotere entertainmentbedrijven kunnen Digital Signage-schermen ook een bron van inkomsten worden. Het verkopen van advertentieruimte aan lokale bedrijven om hun services te promoten op uw Digital Signage-schermen. Het tonen van social media-feeds via uw Digital Signage oplossingen is een andere manier om het meeste uit uw (marketing)inspanningen te halen en echt contact te maken met uw klanten.

De wereld van vandaag is verbonden via schermen; van smartphones tot tablets wordt het steeds gebruikelijker om met content te communiceren. Aanraakschermen openen een geheel nieuwe dimensie van interactiviteit met uw publiek. Van leuke bedrijfsvideo’s tot het integreren van je eigen gaming-app, de mogelijkheden zijn eindeloos. Aanraakschermen geven u en uw bedrijf de kans om precies te laten zien wie u bent bij uw klanten.

Naast de algemene informatie die u op de schermen kan weergeven is een mooie wayfinding of digitale bewegwijzering ook een grote toegevoegde waarde.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen!

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.

Categories:

Entertainment signage 6
Entertainment signage 5
Entertainment signage 3
Entertainment signage 2
Entertainment signage
 
Andere branche oplossingen
 
Corporate digital signage
Horeca digital signage
Onderwijs digital signage