De digital LED poster is een alles-in-een video-displaystandaard die is ontworpen voor commerciële informatieweergavebehoeften. Het slanke, slimme, duurzame en mobiele ontwerp maakt het tot een prachtige dynamische vervanging voor traditionele roll-up banners of verlichte borden.

 

Digital LED poster Digital Media Display

 

Adembenemende visuele ervaring

Hoge resolutie
Brede kijkhoeken
Helderheid: 1200nits, helderheid instelbaar
Refresh Rate tot 3840Hz
Rijke kleurenreproductie tot 16 bit

Digital LED Poster Digital Media Display

Meerdere installatie mogelijkheden

Zorg voor verschillende installatietoepassingen, led-poster is eenvoudig op te hangen, aan de muur te monteren, vrij op zichzelf te stallen of op een voetstuk te monteren. Alle installaties kunnen liggend of staand zijn.

Meerdere speelmodi

Stand alone: ​​met ingebouwde mediaspeler en opslagschijf, om programma’s via WiFi, USB of ethernet af te spelen. Kan ook een mediaspeler van derden gebruiken door een pc, laptop via een HDMI-kabel aan te sluiten. Eén poster is een onafhankelijke speler.

Multi-schermen: Multi-led-posters kunnen samen worden gebruikt als een grote videowand die via HDMI-kabels of draadloos is verbonden. De LED-postersgroep kan worden gebruikt als uitgebreide modus of spiegelingmodus.

Spiegelschermen: kopieer de inhoud van een poster om tegelijkertijd op andere posters weer te geven. Posters zijn verbonden via HDMI-kabels of een WiFi-router.

Wireless Mulit-schermen: om LED-posters in een groep met een draadloze router te verbinden. Het kan worden gespeeld als spiegelmodus of uitgebreide modus.

Uitgebreide schermen: maak meerdere posters in een groep; splitsen en speel een inhoud op verschillende schermen.

 

Specificaties

 

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©