Narrowcasting artikelen

LG ONE:QUICK Works

LG ONE:QUICK Works

One:QUICK Works voor maximale productiviteit

Een welkome aanvulling op elke vergaderruimte, LG One:Quick Works levert naadloze interactieve communicatie voor soepele, productieve kantoorvergaderingen.

LG one:quick works

Deze alles-in-één-oplossing, winnaar van de Red Dot Award 2021, beschikt over een ingebouwde Windows-pc, haarscherpe 4K UHD-camera, microfoon, luidspreker en digitaal whiteboard. Naast LG’s ingebouwde oplossing voor videoconferenties, One:Quick Remote Meeting, kunnen gebruikers snelkoppelingen gebruiken om moeiteloos populaire videoconferentie- en samenwerkingsapps zoals Teams, Webex en Zoom te installeren om de productiviteit onmiddellijk te verhogen. De high-gain microfoon is effectief in het duidelijk vastleggen van stemmen tot op zes meter afstand met minimaal achtergrondgeluid, terwijl de camera met een resolutie van 3.840 x 2.160 automatisch de individuele spreker volgt en hierop scherpstelt. Zowel de camera als de microfoon kunnen eenvoudig worden uitgeschakeld voor maximale privacy en gemoedsrust.

lg one:quick works

One:Quick Works biedt ook gebruiksvriendelijke beheer- en controlefuncties. De One:Quick Remote Meeting-videoconferentietoepassing van LG is kant-en-klaar en de eerste zes maanden gratis, werkt naadloos samen met One:Quick Works om documenten in verschillende formaten te delen, realtime interactieve tekeningen uit te voeren en automatisch te detecteren wie er aan het woord is aan de andere kant.

Wil je meer informatie? Laat je dan door ons terugbellen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *