Lift & Learn

Verander elke Digital Signage-installatie in een rijke interactieve ervaring. Onze oplossingen bieden de flexibiliteit om unieke ervaringen te creëren, overal waar Digital Signage wordt toegepast.

Onze oplossingen werken met sensoren die registreren welke handelingen er uitgevoerd worden en laat daarna de corresponderende content op het scherm zien. Op deze manier kan je je klant een nieuwe en interessante winkelervaring bieden.

Lift & Learn oplossingen
Deze technologie zorgt ervoor dat uw klanten interactie krijgen met uw producten. Wanneer de klant een van de producten optilt dan verschijnt alle informatie over het opgetilde product op het display. Hierdoor krijgen uw klanten meer informatie over het product en zullen dit sneller kopen. Op deze manier kunnen zij ook producten met elkaar vergelijken.

Mede door deze technologie zullen uw klanten langer in uw winkel verblijven en krijgen zij alle informatie die zij willen. Dankzij de informatie die getoond wordt, zal uw klant een beter overwogen keuze maken, en de volgende keer zeker weer terug komen. De nieuwe interactive ervaring zal ook voor extra reclame zorgen voor uw merk of winkel.

Heb je interesse of wil je meer informatie over dit product? Laat je dan terugbellen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam