Narrowcasting displays

Digital signage betekent eigen digitale handtekening. Een andere benaming hiervoor is narrowcasting en staat voor het digital aanbieden van jouw informatie op een speciaal hiervoor bestemd tv scherm.
Het aanbieden van informatie op digitale narrowcasting displays kom je steeds vaker tegen. Denk aan onze eigen luchthaven Schiphol waar je al bij binnenkomst wordt getrakteerd op vluchtinformatie. In elke hal vind je deze narrowcasting displays.

Ga je voorbij de douane dan kom je in het belastingvrije winkelgebied waar je in vrijwel elke shop een of meerdere schermen ziet hangen of staan met daarop de aanbiedingen die zij op dat moment hebben. Verder zie je tegenwoordig steeds meer informatie schermen hangen in de supermarkten en grote winkelketens, maar ook in de kleinere winkels zoals snackbars, pizzeria’s en grillrooms. Deze bedrijven gebruiken narrowcasting voor maar 1 doel en dat is het overhalen van de klant om een aankoop te doen.

Narrowcasting trekt meer aandacht. Bewegende beelden zeggen meer dan een statisch plaatje!
En omdat narrowcasting ook toepasbaar is voor interne communicatie, geeft het het personeel een beter gevoel van betrokkenheid.

Narrowcasting displays

Narrowcasting displays voorbeeld: Retail

Digital Signage en narrowcasting displays zijn niet meer weg te denken en wordt steeds vaker ingezet om klanten te stimuleren om een aankoop te doen. Voor winkels in het een heel mooie manier om allerlei product informatie te tonen aan de klanten. Maar ook acties en aanbiedingen kunnen op deze manier flexibel en snel getoond worden.
Het gebruik van narrowcasting displays geeft de ondernemer in de retail ook de mogelijkheid zijn eigen branding meer zichtbaar te geven. Ook de klantervaring kan sterk verbetert worden door goed vormgegeven content/presentatie of door het aanbieden van interactiviteit tussen klant en beeldscherm waar klanten zelf informatie van producten op verschillende manieren kunnen vinden. Op deze manier kunnen winkeliers vrij simpel hun omzet verhogen.  

De 7 voordelen van narrowcasting 

  • Narrowcasting is tijdbesparend
  • Narrowcasting is makkelijk
  • Narrowcasting is betaalbaar
  • Narrowcasting trekt meer aandacht
  • Narrowcasting is flexibel
  • Narrowcasting is ook toepasbaar voor interne communicatie
  • Narrowcasting draagt bij aan verhoogde veiligheid

Vormen van Narrowcasting

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Laat je dan door ons terugbellen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam