9 redenen waarom digital signage werkt

-

Hier zijn 9 redenen waarom digital signage werkt en een goede investering is voor het geval u nog twijfelt of digital signage een goede investering is.

Naadloos inbouwen van displays

-

Samen met een van de grootste interieurbouwers van NL, Hemlock Group, bouwen wij onze displays naadloos in en verzorgen wij samen mooie en strakke nieuwe winkelinterieurs, receptiebalies,, showrooms, beursstands, concept stores etc.

NARROWCASTING: zelf bepalen wie wat waar ziet

-

Narrowcasting is een vorm van informatievoorziening die op digitale of lcd-schermen wordt vertoond. Via narrowcasting kunt u zelf bepalen wie er wat ziet en waar dit wordt getoond via displays.

A-Board display op accu

-

Nieuw ontwikkelde draagbare intelligente display board is ontworpen voor smart retail. De kiosk heeft een elegante uitstraling en is lichtgewicht, geïntegreerd met gebruiksvriendelijke CMS-software.

Nieuw kantoor betrokken

-

Vandaag begonnen op ons nieuw kantoor in Lisserbroek Van hieruit kunnen wij onze (potentiële) klanten nog beter informatie geven. Binnenkort openen wij samen met Hemlock Group een Experience Center waar wij onze producten mogen tonen naast de prachtige creaties die de Hemlock Group bouwt. Binnenkort meer over ons Experience Center welke op afspraak bezocht kan … Vervolgd

Digital Menuboards

-

Digital menu boards worden onmisbaar in de Horeca, bakkerijen, slagerijen etc. Iedereen heeft ze wel eens zien hangen. Deze menu boards hebben veel meer uitstraling dan de huidige lichtbakken. Ook kan er gemakkelijk iets gewijzigd worden, een prijswijziging, artikel toevoeging etc.

Horeca en Hospitality signage

-

Ontdek hoe Digital Media Display horecagelegenheden, hotels en restaurants kan moderniseren om uw gasten een nieuwe beleving mee te geven.

Retail signage LG 43inch 4K display

-

Vlak voor de kerst hebben wij bij een exclusieve kapper een 4K display opgehangen van LG. Het display is 43inch groot en past netjes boven de open haard.

Roadtrip uitvaart branche

-

Vandaag op roadtrip met Marieke Van der Weiden MA (TRUUS.) en ruim 20 ondernemers uit de uitvaart wereld! Gewapend met een 43inch LG 4k demo display. Beloofd een interessante dag te worden met nieuwe opvattingen, inzichten en uitdagende concepten.

Wat is Digital Signage nu eigenlijk?

-

Er is geen eenvoudige manier om Digital Signage te definiëren. Eigenlijk is het een manier om informatie naar buiten te communiceren. Of het nu gaat om promoties, interne communicatie, of andere informatie. De term Digital Signage kan veel dingen betekenen voor verschillende mensen.

Zeep dispenser

-

Met onze mooie mediadisplay dispenser houd u de bacteriën zoveel mogelijk van uw handen en van uw klanten en de medewerkers. De zeep/disinfect dispenser zijn ideaal voor sportscholen, receptiebalies en toilet ruimtes. Voor meer informatie over de verschilende maten en mogelijkheden neem contact met ons op.  

Wat is het doel van Digital Signage?

-

Wat is nu het doel van digital signage? Digital Signage wordt meestal voor drie doeleinden ingezet: promotie, entertainment of interne communicatie. De content van Digital Signage kunnen bewegende teksten, grafische beelden en video’s bevatten.

Interactieve narrowcasting

-

Met deze nieuwe Interactieve narrowcasting concept, ervaren klanten de producten door het aan te raken en op te pikken. Door exclusieve winkelinhoud kunt u ze verrasten met games en hen inspireerden met informatie of looks uit de collectie. Er zijn veel mogelijkheden

Dual-View Flat OLED dubbelzijdige OLED-display

-

Dual-View Flat OLED dubbelzijdige OLED-display. Deze nieuwe display is ideaal voor commercieel gebruik. De nieuwe OLED display biedt een kraakhelder beeld,

Samsung Flip de digitale flip-over

-

De Samsung Flip is een interactieve display die zorgt voor meer productiviteit en efficiënte collaboration zonder gedoe. Met de Samsung Flip kunnen meetings overal en op elke tijd plaatsvinden met alle belangrijke elementen die nodig zijn.

Transparante koelkast

-

Maak van uw koelkast een traffic builderCombineer een koelkast met een transparant display.Een ware eyecatcher voor uw bezoekers. Verhoog de interactiviteit met multitouch en door een transparant display te combineren met een koelkast maakt u van

Videowall

-

Bent u op zoek naar een totale oplossing voor de installatie van een videowall? 2X2 videowall of wellicht 3X3 of een heel andere configuratie? Uiteraard bieden wij u met plezier een compleet pakket van schermen, ophangsysteem, aansturing, met audio indien gewenst en installatie. Op het moment dat

design by todo creative ©