Narrowcasting artikelen

Ontdek de nieuwe LG ONE:QUICK producten

Ontdek de nieuwe LG ONE:QUICK producten

LG ONE:QUICK ontworpen voor alle soorten zakelijke gebruiksscenario’s, Unieke display-oplossing herdefinieert werk in het nieuwe tijdperk

LG Electronics (LG) kondigt de lancering aan van LG One:Quick, een display-oplossing die zo revolutionair is dat de komst ervan een geheel nieuwe categorie met zich meebrengt. LG One: Quick is ontwikkeld als reactie op de nieuwe manieren waarop mensen werken en heeft het potentieel om de manier waarop individuen, collega’s en teams communiceren te veranderen en uit te breiden in de nieuwe realiteit van werken op afstand.

lg one:quick

One:Quick Works is een geavanceerd 55-inch 4K UHD-beeldscherm voor videoconferenties en een veelzijdige productiviteitstool die geschikt is voor verschillende werkplekomgevingen, zoals een vergaderruimte. One:Quick Flex met zijn 43-inch 4K UHD-touchscreen is ontworpen met een verplaatsbare standaard voor verschillende gebruiksscenario’s in alle soorten bedrijfsomgevingen. Beide modellen zijn gebaseerd op het Windows-platform en zijn compatibel met een enorme bibliotheek met toepassingen voor videoconferenties en samenwerkingstools. Eenmaal gekoppeld met One:Quick Share, kunnen gebruikers hun laptops gemakkelijk en snel draadloos verbinden met compatibele LG digital signage-producten.

Voor meer informatie, klik op de onderstaande links of laat je terugbellen via de website

LG ONE:QUICK Works
LG ONE:QUICK Flex
LG ONE:QUICK Share

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *