Narrowcasting artikelen

Point of sale displays : extra verkopen bij de kassa

Point of sale displays : extra verkopen bij de kassa

Ideaal voor op beurzen, in showrooms of gewoon op een balie zijn onze 10inch point of sale displays. Laat uw klanten op interactieve wijze kennis maken met uw product.

Via de touch faciliteiten kunnen klanten door uw informatie, foto’s en video’s heen bladeren. De variant zonder touch scherm kan bijvoorbeeld ingezet worden om producten te promoten.

point of sale displays

Update via de Cloud
Het bijwerken van van de content op de schermen is uiterst eenvoudig. Login op ons CMS om media te uploaden, afspeellijsten te beheren, uw eigen sjablonen te maken en de inhoud in te plannen voor wanneer u maar wilt; geeft je volledige controle over je netwerk. Er is geen speciale software-installatie of speciale pc vereist, u kunt uw schermen overal ter wereld bijwerken.

Scherm synchronisatie
U kunt de inhoud synchroniseren over meerdere schermen die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Dit is ideaal voor advertentienetwerken op roltrappen of langs lange gangen.

24/7 gebruik
Gebouwd met commercieel niveau paneel en componenten deze schermen zijn ontworpen om 24/7 te draaien in constant gebruik; in tegenstelling tot huishoudelijke tablets die interne batterijen gebruiken. Het paneel heeft ook een levensduur van meer dan 70.000 uur continu gebruik. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd in liggende of staande richting.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen of neem contact met ons op!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *