Onderwijs digital signage

Interne communicatie binnen scholen en hogescholen is vaak een gebied dat vaak te kort schiedt.
De juiste informatie over de planning en algemene info zoals in de problematiek in de Covid periode is van groot belang om dit goed over te brengen naar de honderden leerlingen/studenten.
Van kamerwijzigingen en schoolevenementen tot noodaankondigingen Digital Signage-schermen kunnen onmiddellijk worden bijgewerkt. Het is een belangrijke toevoeging voor het ontzorgen van de leerlingen.

Naast de Digital Signage-schermen voor school info is het gebruik van Interactive Touch Displays, digibords genoemt, voor les doeleinden niet meer weg te denken in deze tijd.
Deze displays zijn de toekomst van het klaslokaal en vervangen verouderde interactieve projectoren.
In combinatie met educatieve apps ontworpen voor smartphones en tablets word het les geven veel interactiever en boeiender voor de leerlingen.
De leerkrachten heeft hierdoor veel meer tools ter beschikking ter ondersteuning en verdieping van zijn les.
De enthousistme van de leerlingen/studenten neemt toe waardoor het resultaat ook omhoog gaat.

Digibords zijn speciaal gebouwd voor presenteren en lesgeven. Dankzij hun grote formaat (55 “, 65” 75 “ en 86″) kan iedereen in de klas het display zien.
De interne sofware tools en draadloze koppelingen met telefoons, tablets of pc’s maakt het les geven levendig en meer dan alleen data overdracht.
Het word een interactieve ​​groepsactiviteit. Door de antireflextie coating en de grote inkijk hoek heb je vanuit alle hoeken in de ruimte een goed zicht.

Naast de basis voorziening word ook vaak gekeken naar een Aula oplossing. Hiervoor worden grote projectie schermen of nog mooier videowalls geplaatst.
Videowalls zijn geweldig dit zijn duidelijke blikvangers voor zowel leerlingen/studenten als bezoekers. Elk event is een beleving.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen!

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam