Horeca digital signage

Een groot voordeel voor elk bedrijf dat een touchscreen-kiosk installeert, is dat tijdens drukke perioden meer bestellingen sneller kunnen worden verwerkt, zonder dat extra personeel nodig is.

De aandacht van de klant trekken is een topprioriteit in Quick Service Restaurants (QSR’s). Digitale menuborden vervangen statische en saaie gedrukte menu’s die traditioneel werden geplaatst in lichtbakken. Succesvolle digitale menuborden werken door de aandacht van klanten te trekken en te houden en hen vervolgens te informeren over de aanbiedingen die u wilt promoten. Een groot voordeel is dat met digitaal gaan u interactie aan uw menu kunt toevoegen; uw afbeeldingen zo aantrekkelijk maken. Het gebruik van video’s en animaties kan een enorme impact hebben op klanten die uw menu bekijken. Met de digitale menuborden kunt u uw voedsel in glorieuze hoge definitie en met een levendig LCD-scherm laten zien; je eten zal er beter en fascineerder uitzien.

Digitale menuborden kunnen ook direct en zonder extra kosten worden bijgewerkt, in tegenstelling tot afdrukmenu’s. Dit resulteert in een enorme besparing, omdat er geen print- en distributiekosten zijn. Hiermee kunt u ook informatie, zoals prijzen of additional informatie (bijv. over allergie) in een oogwenk wijzigen.

Digitale menuborden kunnen hun inhoud synchroniseren over meerdere schermen, waardoor prachtige beelden worden gemaakt en worden gebruikt om uw merk en zijn waarden precies zo te presenteren als u wilt. Is jouw merk leuk en jeugdig? Of misschien is het meer exclusief en verfijnd? Onze Android-menuborden in tabletstijl met hun glazen voorkant, slank profiel en aluminium lijst stralen kwaliteit uit en kunnen helpen een sfeer te creëren waar uw klanten steeds weer naar terug willen komen.

De implementatie van touchscreens is een belangrijk onderdeel van de toekomst van de voedingsindustrie. Met apps als Justeat en Deliveroo maakt het publiek gebruik van tablets op het aanraakscherm en smartphones om thuis eten te bestellen. Dit soort filosofie kan worden toegepast op een QSR waar ons PCAP-aanraakscherm met Dual OS kan worden geïntegreerd in een kioskweergave. Een groot voordeel voor elk bedrijf dat een touchscreen-kiosk installeert, is dat tijdens drukke perioden meer bestellingen sneller kunnen worden verwerkt, zonder dat extra personeel nodig is.

Digitale menuborden en interactieve aanraakschermen kunnen worden gebruikt om de klantervaring in uw restaurant effectief aan te passen.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam