Hospitality digital signage

Het gaat erom gasten de ervaring te geven die ze willen. Digital Signage is er voor uw gasten als u even niet beschikbaar bent; om hen te helpen en hen te informeren.

Gastvrijheid heeft alles te maken met het behandelen van bezoekers als royalty, van hotels tot feestzalen. Dit soort locaties hebben een vast publiek dat op zoek is naar informatie. Wanneer het wordt geplaatst in lobby’s, gangen, bars en restaurants, is Digital Signage een geweldige manier om niet alleen reclame te maken voor de locatie, maar ook voor de hele omgeving. Digital Signage kan worden gebruikt om niet alleen te informeren, maar ook om de sfeer te helpen bepalen.

Hotels worden vaak beoordeeld op hun inrichting, slanke en sexy vrijstaande digitale posters met hun aluminium bezel en gehard glazen front dragen zeker bij aan een modernere esthetiek. In vergelijking met traditionele posters heeft Digital Signage een groot voordeel om de content te updaten met real-time informatie. Een locatie waar bijvoorbeeld een grote conferentie wordt gehouden, kan een persoonlijk welkomstbericht weergeven worden aan aanwezigen in een oogwenk. Of een hotel in het midden van de stad kan lokale bezienswaardigheden of evenementen voor gasten weergeven.

In een sector waar alles om visualisatie gaat, ziet mooie bewegwijzering zoals onze Android Advertising Displays goed uit, terwijl u uw boodschap op een boeiende manier deelt. Dit kan het verschil maken tussen uw locatie en de concurrent. U wilt uw gasten een ervaring geven om nooit te vergeten. Digital Signage is hierin een onderdeel. Het houd uw gasten bezig als u even niet beschikbaar bent; en u kunt de nodige info en alle extra’s al visueel aan hun laten zien. Daarnaast kan wayfinding een goede toegevoegde waarde zijn binnen uw informatie voorziening.

Gasten stellen de hoogste normen aan gastvrijheid en beleving. Als u lang in de lobbyruimte wacht, kunt u inchecken met behulp van aanraakschermen of PCAP Touch Screen Kiosk. Dit soort aanraakschermen kan ook als bewegwijzeringstool worden gebruikt. Gasten bevinden zich vaak in een onbekende omgeving, zodat interactieve aanraakschermen gebruikers in staat stellen zich te oriënteren. Het gaat erom gasten de ervaring te geven die ze willen.

Vergaderruimten zijn big business, maar veel zijn uitgerust met verouderde projector-gebaseerde systemen die niet goed aansluiten op de moderne horecagelegenheden. Interactieve aanraakschermen zijn ideaal voor vergaderingen, dankzij de functies voor draadloos verbinden/presenteren en voor het delen van bestanden. Dit soort display is een krachtige presentatie- en trainingstool en is het whiteboard van de toekomst. Voor grotere vergader- of conferentiezalen is een videowall een betere keuze om bezoekers echt te verbazen. Onze POS PCAP-aanraakschermen zijn ook gebruikt als onderdeel van reserveringssystemen voor vergaderruimten, en fungeren als een virtueel en interactief tool voor deelnemers.

Digital Signage is er voor uw gasten als u even niet beschikbaar bent; om hen te helpen en hen te informeren. Digital Signage is een troef en een geweldige tool voor elke locatie waar uw bezoekers de eerste plaats innemen.te veranderen in Digital Signage is de tool voor een optimale beleving!

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen!

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam