Receptie display met gezichtsherkenning

Eigen merk 15 inch display geinstalleerd op de receptiebalie bij een sportschool met gezichtsherkenning om naast de gewone content ook op basis van geslacht bepaalde content te tonen. 

 

 

De eigenaar wilde op 3 manieren zijn content tonen.

  • Een algemene slideshow welke continu draait.
  • Content speciaal gemaakt voor de sportieve dames die kijken naar het display
  • Content speciaal gemaakt voor de sportende heren die kijken naar het display

Via ons CMS is het mogelijk een camera aan te sluiten welke via een speciale gezichtsherkennings app werkt. Door deze koppeling kunnen we event triggered content laten tonen. De app herkent het geslacht, leeftijdscategorie en de gemoedstoestand van degene die naar het scherm kijkt.

Wanneer er een dame in de buurt van het display komt en kijkt naar de content, dan wordt er instant content getoond welke speciaal gericht is op dames. Voor de heren geldt hetzelfde. Kijkt er niemand of is er niemand in de buurt, dan zal de algemene presentatie getoond worden.

 

 

De eigenaar van de sportschool wil ook de statistieken weten over een bepaalde periode. Hieruit kan hij afleiden hoe vaak en door welk geslacht er naar het display gekeken is. Hierdoor kan hij gerichter zijn marketing voor de verkoop van zijn producten inregelen.

Wil je meer weten over deze oplossing of andere oplossingen? Neem dan contact met ons op.

design by todo creative ©