Interne communicatie binnen scholen en hogescholen is vaak een gebied dat over het hoofd wordt gezien. Maar met honderden studenten is de noodzaak om informatie zo snel mogelijk over te brengen essentieel.

Digital Signage-schermen zijn geweldige hulpmiddelen voor onderwijsinstellingen omdat hun doel is kennis over te dragen. Een van de beste hulpmiddelen voor docenten om dit te bereiken is het inzetten van Interactive Touch Displays. Deze displays zijn de toekomst van het klaslokaal en vervangen verouderde interactieve projectoren. Er zijn zoveel educatieve apps ontworpen voor smartphones en tablets om de leerkrachten te ondersteunen om studenten betrokken en enthousiast te maken over het leerproces.

Interactive Touch Displays zijn speciaal gebouwd voor presenteren en lesgeven. Dankzij hun grote formaat (55 “, 65” en 70 “) kan iedereen in de klas het display zien. Ze bieden ook maximaal 10 aanraakpunten, zodat leren met het aanraakscherm een ​​groepsactiviteit kan zijn in plaats van een individuele activiteit. Er kan gekozen worden voor een “matte” afwerking wat juist licht verspreidt en minder reflecteert, zodat het display in alle omgevingen duidelijk en leesbaar blijft. Interactive Touch Displays zijn een geweldige tool voor educatie en samenwerking.

Digital Signage in het onderwijs stopt niet alleen bij touchscreens; interne communicatie binnen scholen en hogescholen is vaak een gebied dat over het hoofd wordt gezien. Maar met honderden studenten is de noodzaak om informatie zo snel mogelijk over te brengen essentieel. Van kamerwijzigingen en schoolevenementen tot noodaankondigingen Digital Signage-schermen kunnen onmiddellijk worden bijgewerkt.

Een recentere trend is om videowalls te plaatsen in ontvangstruimtes van scholen. Videowalls zijn geweldig, omdat ze kunnen worden toegepast om in elke ruimte te passen. Dit zijn duidelijke blikvangers voor zowel studenten als bezoekers.

 

Neem contact met ons op dan bespreken wij de Digital Signage (Narrowcasting) oplossing die u voordeel gaat opleveren.

 

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©