NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Gezondheidszorg digital signage

Verbeter de operationele efficiëntie, kwaliteit van zorg en de patiëntervaring.

Of klanten nu een apotheek, dokterspraktijk of ziekenhuis bezoeken, ze zijn op zoek naar een mix van gemak en vertrouwde persoonlijke zorg, en er zijn veel manieren waarop digitale oplossingen, zoals digital signage voor de gezondheidszorg, de ervaring kunnen verbeteren – vanuit de drive-thru-apotheek naar de incheckbalie, lobby en backoffice. Verder is er een steeds toenemende concurrentie om marktaandeel en het winnen van de loyaliteit van het winkelend publiek. Digital signage-software voor ziekenhuizen en gezondheidszorg kan een grote rol spelen bij het bewijzen dat uw merk vooruitgang boekt om zijn klanten te begrijpen en hun ervaring te personaliseren.

De introductie van technologie, waaronder digital signage-oplossingen voor ziekenhuizen, tablets en kiosken met aanraakschermen, kan de operationele kosten verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie, de kwaliteit van de zorg en de patiëntervaring verbeteren. De software van Digital Media Display is intuïtief te bedienen en te updaten, terwijl digitale displays ervoor zorgen dat patiënten en medewerkers te allen tijde nauwkeurige informatie krijgen, waardoor het vertrouwen van de patiënt in hun zorgkeuze wordt versterkt. Medewerkers kunnen zich vervolgens op andere taken concentreren wanneer patiënten informatie ontvangen van digitale bewegwijzering, zelfbediening en bewegwijzering in het ziekenhuis.

Digitale informatievoorziening heeft impact op dokterspraktijken en ziekenhuizen voor zowel bezoekers, patiënten als zorgpersoneel. Digital signage-software voor de gezondheidszorg en het ziekenhuis heeft de mogelijkheid om schermen in wachtkamers bij te werken en kan onmiddellijk de patiëntervaring beïnvloeden door te informeren terwijl u entertaint – relevante kantoorinformatie weergeven, realtime wachtverwachtingen weergeven, integreren met live nieuwsfeeds en video’s terwijl bewegwijzering schermen kunnen helpen hen snel hun bestemming te vinden, waardoor frustraties worden weggenomen.

Wil je meer informatie? Laat je dan terugbellen!

Succesvol verzonden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Sorry, an error has occured.

Categories:

wachtruimte
 
Andere branche oplossingen
 
Entertainment digital signage
Onderwijs digital signage
Hospitality digital signage