NEEM CONTACT MET ONS OP VIA 085-3038172 OF INFO@DIGITALMEDIADISPLAY.NL

Accu Displays – Flexibel Zonder Vervelende Kabels, Voor Binnen en Buiten

Accu displays, hoe handig is dat?

Met accu displays kun je het display/scherm gewoon ergens neerzetten waardoor je geen gedoe meer hebt met verlengsnoeren of het laten aanleggen van een stroompunt. Het voordeel hiervan is dat je het display overal kan neerzetten waar jij wil en dat je niet aan het display wat alleen aan de muur hangt vast zit. Flexibel inzetbaar dus.

Digital Media Display heeft een paar verschillende accu displays in het assortiment voor zowel binnen als buiten gebruik. De buiten displays hebben een speciaal scherm ingebouwd omdat deze ook in het zonlicht leesbaar moet zijn. Deze buiten displays zijn hierdoor doorgaans wat duurder dan de binnen displays.

Op dit moment hebben wij 2 verschillende accu displays in ons assortiment. Ben je op zoek naar een display die anders is dan de displays hieronder, neem dan contact op met ons om te kijken of we speciaal voor jou een display kunnen laten designen.

Accu displays voor binnen

Dit display heeft een scherm van 49 inch ingebouwd en heeft een accu capaciteit van meer dan 12uur. Het display is op dit moment alleen in wit leverbaar maar kan dmv wrapping ook in een andere kleur naar keuze worden geleverd.

Accu displays voor buiten

Het accu display voor buiten beschikt over een 43 inch scherm, is erg licht en daardoor erg flexibel. Je kunt dit display al spelend verplaatsen.

Accu displays

Accu display