Software ontwikkeling betekent vooruitgaan, iets nieuw maken. Uw bedrijf wilt toch ook vooruitgaan en wij kunnen u hierbij helpen.

Uw onderneming is uniek en u wilt uw product(en) en/of dienst(en) op een bijzondere wijze laten zien.

Ten eerste kunt u zich al onderscheiden met behulp van Digital Signage/Narrow casting. Heel specifiek uw klanten benaderen.

Echter het belangrijkste is de content, de daadwerkelijk inhoud wat op het scherm te zien is. Wellicht in combinatie met additionele hardware. Het moet een beleving zijn die uw publiek, voorbijgangers of klanten niet snel zullen vergeten.

Wij kunnen voor u maatwerk software maken die precies aan uw eisen en wensen voldoet.

Ooit gehoord van Augmented Reality (Animatie beelden geprojecteerd in de echte wereld)?

  • De klant komt uw winkel binnen en met behulp van zijn/haar smart phone komen zij in een andere wereld terecht. Via de smart phone kunt u producten met elkaar combineren.
  • Of een brillen-pas-systeem. De klant staat voor het scherm en krijgt naar wens een bepaalde virtuele bril opgezet, voorzien van alle informatie. Hiermee kunt u de klant alvast een voorproefje van uw product geven zonder dat u een (grote) winkelvoorraad moet hebben.
  • Of een slimme paskamer. De klant kan de kleding virtueel passen voor een spiegelscherm.

Een andere mogelijkheid is een lift-and-learn-systeem. De klant pakt uw product op en op het scherm begint een filmpje af te spelen met specifieke informatie.

Toekomstmuziek of science fiction? Wellicht denkt u dit is niet van toepassing op mij. Nee hoor, dit is en zal de trend worden voor retailers.

Met maatwerk software krijgt u de informatie, op het exacte tijdstip aan de juiste persoon gericht.

Bespreek met ons wat u wilt en hoogstwaarschijnlijk zit daar een (maatwerk) software oplossing achter.

De mogelijkheden zijn grenzeloos, maar het begint met een goed gesprek over uw eisen en wensen.

 

 

 

Bel mij terug

Een wereld vol toepassingen

design by todo creative ©